[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, December 8, 2009

Selamat Datang

Selamat datang ke Laman Perpustakaan. Melalui laman ini kita semua dapat berkongsi Foto, Info dan Cerita tentang pengalaman kerja saya di Bahagian Rangkaian Perpustakaan Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.

Laman Perpustakaan ini sebenarnya untuk menggantikan Laman Perpustakaan Awam Daerah Bera (perpustakaanawamdaerahbera.blogspot.com). Berdasarkan perkembangan semasa adalah dirasakan nama tersebut tidak lagi sesuai untuk menggambarkan tugas saya sekarang.

Pada mulanya dirasakan sayang untuk meninggalkan Blog Perpustakaan Awam Daerah Bera. Sebanyak 343 bahan telah disiarkan dalam blog Perpustakaan Awam Daerah Bera. Tetapi saya rasakan tidak adil bagi tempat lain apabila foto, info dan cerita tentang tempat mereka ditempatkan di Blog Perpustakaan Awam Daerah Bera. Untuk lebih adil dan nampak lebih mewakili perpustakaan di Pahang khususnya dan perpustakaan di Malaysia umumnya.