[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, April 30, 2010

Kelab KESUPA: Keputusan

Bukan senang sebenarnya nak buat keputusan bagi pihak seluruh ahli kelab kita. Bimbang sangat ada yang tak suka atau tak seronok atau macam-macam tak. Ada orang pentingkan warna. Ada yang pentingkan kualiti. Ada juga yang pentingkan harga.
05
Bukan yang paling murah sebagai keutamaan yang utama. Imej, keselesaan an peruntukan adalah perkara yang amat penting untuk diambil kira.
04
Kalau boleh memang kita nak beli yang paling murah dan paling cantik dan paling selesa dan paling disukai oleh semua ahli kelab.
03
Setelah tengok punya tengok dan belek punya belek. Kini sampailah masa untuk fikirkan keputusan yang macam mana yang ahli-ahli suka.
02
Aemasa mesyuarat AJK dihidangkan dengan goreng pisang sahaja. AJK tidak makan makanan yang sedap-sedap dan membazir wang. Wang beli goreng pisang pun diberikan oleh Pengerusi. Minuman pula air 'Jus Epal Dalam Kotak'.
01
Inilah pengerusi kelab KESUPA kita.

No comments: