[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, April 30, 2010

Kelab KESUPA: Mesyuarat

Inilah suasana ketika mesyuarat AJK kelab sedang berlangsung.Masing-masing berbincang dalam suasana yang amat tidak tegang.
05
Perbincangan berlangsung dengan serius tetapi diselang-selikan dengan gelak ketawa yang amat menghiburkan. Setiausaha pula sentiasa menulis dan berfikir. Berusaha mencatatkan semua keputusan yang dicapai di dalam mesyuarat.
04
Perkara yang dibincangkan adalah tentang persediaan untuk pergi sukan di Johor. turut dibincangkan adalah pakaian sukan yang akan digunakan semasa pesta sukan tersebut.
03
Pengerusi menegaskan bahawa pakaian yang dipilih perlulah ada gambaran imej negeri pahang. Mungkin sudut warna. Tak guna juga jika kita mendapat pakaian sukan dengan harga yang amat murah tetapi bila sampai di Johor orang sangkakan kita datang Korea bukan Malaysia atau pun Pahang.
02
Buka senang nak buat keputusan yang terbaik untuk semua ahli KESUPA. Tambahan lagi kebanyakannya adalah AJK yang baru. Tentulah amat mengharapkan sokongan AJK lama dan kawan-kawan yang bukan AJK.
01

No comments: