[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, February 24, 2011

Ceramah Sempena Maulud Nabi

Satu ceramah agama yang disampaikan oleh Ustaz Asmawi Abu Bakar diadakan di Dewan Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang (PPAP) pada 24/2/2011 pd jam 9.30 pagi. Ustaz Asmawi Abu Bakar dari Pejabat Agama Islam Daerah Kuantan telah menyampaikan ceramah bertajuk "Jihad Rasulullah SAW dalam menuntut ilmu".

Ceramah ini telah disiarkan melalui sesi webinar yang boleh diikuti menggunakan Internet (Mozilla Firefox). ( http://webinar.u-library.gov.my/ppap24022011 )

Cerama ini diadakan sempena
Maulid Nabi Muhammad SAW.

No comments: