[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, April 18, 2011

Selamat Pengantin Baru Huda dan Ipin

Majlis Perkahwinan
Huda & Ipin

Noorul Huda bt Othman dan Pasangannya akan melangsungkan hari bahagia mereka pada Ahad, 1 Mei 2011 bersamaan 27 Jamadil Awal 1432H.
Harap kawan-kawan dapat menghadirkan diri pada hari tersebut di, No.52, Lorong IM2/27, Pasdec Makmur Fasa 2, Bandar Indera Mahkota, 25200 KUANTAN.

Sementara majlis disebelah lelaki pula akan diadakan pada 14 Mei 2011 hari Sabtu bersamaan 10 Jamadil Akhir 1432H. Acara ini pula akan berlangsung di Dewan Sivik Arau, Jalan Besar, 02600 ARAU, Perlis.

Semoga kehadiran warga Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang akan menjadikan hari bersejarah Huda dan Ipin ini lebih meriah.

No comments: