[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, May 17, 2011

Perpustakaan Desa Mela berpindah ke bangunan baru

Setelah sekian lamanya, akhirnya Perpustakaan Desa Kampung Mela berjaya memiliki bangunan baru. Sebelum ini PD Mela memberikan perkhidmatan kepada penduduk kampung menggunakan bangunan kayu yang sempit. Terima kasih kepada semua pihak yang berusaha membantu PD Mela.
12
PD Mela tentu akan terus menjadi penyimpan sejarah Mela kerana tapak perpustakaan desa Mela ini adalah bekas balai lama Penghulu Mela. Mungkin boleh dibuat satu sudut yang boleh menceritakan sejarah penghulu-penghulu Mela.
11
Terima kasih juga kepada Datuk Fong Koong Fuee ADUN Cheka kerana berusaha mendapatkan bangunan baru perpustakaan untuk keselesaan penduduk kampung Mela.
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01

LINKS:
1. Pautan pada "Anak Mela di Perantauan"
2. Facebook Anak Mela di Perantauan
3. chentasukasuki.blogspot.com
4. putra745.blogsome.com
5. Securing One’s Future
6. Pengambilan Rekrut PGA Daerah Lipis
7. Satellite Images of Kampong Mela
8. Blog Kampung Mela, Nostalgia, "First Love" Dan Sejarah
9. kampungmela.blogspot.com

No comments: