[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, October 9, 2012

PERASMIAN BANGUNAN PERPUSTAKAAN DESA PNM KG PANCHING DAN PROGRAM GALAKAN MEMBACA 2012 (1)

01
Majlis Perasmian Bangunan Perpustakaan Desa Kg. Panching Dan Program Galakan Membaca telah berlangsung pada 6 September 2012 dan dirasmikan oleh Ahli Parlimen Paya Besar, YB Dato' Hj Abdul Manan Bin Ismail . Majlis ini turut di hadiri seramai 400 orang pengunjung.

02
Ketibaan tetamu kehormat, Ahli Parlimen Paya Besar,YB Dato' Hj Abdul Manan Bin Ismail diiringi ADUN Kg. Panching, YB Dato' Mohd Zaili Bin Haji Besar, Ketua Kampung Panching, Abdul Rashid Abdullah dan sebahagian JKKK Kg Panching sambil disambut oleh beberapa kakitangan dari perpustakaan.

03
Dari kiri, Pengarah Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang, Puan Hajah Faridzah Binti Jaafar, Ahli Parlimen Paya Besar, YB Dato' Hj Abdul Manan Bin Ismail dan ADUN KG Panching, Dato' Mohd Zaili Bin Haji Besar.

No comments: