[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Wednesday, April 17, 2013

PD Relong (Lawatan PNM PD 4/2013)

Pada 16hb April, lawatan diteruskan ke PD Relong. Rombongan pelawat terkejut melihat loaksi PD Relong ini yang bersebelahan dengan Tanah Perkuburan Islam Kampung Relong. Keadaan ini berlaku kerana PD Relong adalah Masjid Lama Kampung Relong yang telh di baiki dan dijadikan perpustakaan desa.

 01. Memeriksa suasana keliling PD Relong.
 02. Memeriksa fail laporan.
 03. Mengesahkan laporan
 04. Menunggu
 05. Mendengar penerangan.
 06. Menunggu penerangan.
 07. Berihat seketika.
08. Bergambar dengan pengunjung tetap PD Relong. Yang datang dan balik serempak dengan kakitangan. Pengunjung ini turut menghadiahkan beberapa barang keperluan untuk kegunaan PD Relong. Masih ada orang yang sayangkan perpustakaan.

No comments: