[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, May 14, 2013

Buku 3: Biar Bidadari Mencemburui Dirimu oleh Salim A. Fillah

No Perolehan : Drau 04873
Call No : 297.57082 SAL
ISBN : 978-967-0142-34-0
Bahasa : Melayu
Kategori : Agama

Ulasan :
Buku ini istimewa untuk wanita yang menginginkan syurga. Betapa wanita solehah tidak pernah alpa dalam menunaikan tanggungjawab. Kudusnya mereka sehingga membuatkan para bidadari mencemburui menyaksikan mekarnya cinta para suami. Antara kupasan menarik dalam buku ini ialah isu kepimpinan ,waris, agama.

Fesyen itu trend ataupun tuntutan agama? Kategori cinta manusia. Konsep berhijab. Pernikahan apa tujuannya? Kehebatan seorang ayah.

Kisah inspirasi rumahtangga yang mendidik jiwa dan keagungan seorang ibu.Biar Bidadari Mencemburui Dirimu ini sebagai panduan, bagi memahami teman seperjalanan . Syurga dan destinasi abadi.

Judul : Biar Bidadari Mencemburui Dirimu
Pengarang : Salim A. Fillah   
Penerbit : PTS Millennia Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2012
Harga: RM 18.50
Muka Surat: 257

No comments: