[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, May 14, 2013

Buku 4: Perangi Sihir oleh Ansaruddin Agus

No Perolehan : Drau 04996
Call No : 297.39 ANS
ISBN : 978-967-0142-46-3
Bahasa : Melayu
Kategori : Agama

Ulasan :
Perangi Sihir adalah buku anti-sihir yang dapat memberi penerangan berkaitan gangguan sihir dan cara yang dapat diamalkan bagi mengelak gangguan ini.

Keistimewaan buku ini ialah perkongsian ilmu daripada dua pengamal perubatan , seorang pakar perubatan tradisional dengan pengalaman 40 tahun dan seorang lagi doctor perubatan di salah sebuah hospital terkemuka, Perangi Sihir mengemukakan fakta perihal sihir dan angkara jin, serta kek-kes sebenar daripada pengalaman pesakit.

Perangi Sihir bukan sahaja membuatkan kita lebih faham perihal serangan halus ini, bahkan kaedah bagi melindungi dan mempertahankan diri daripadanya.

Judul : Perangi Sihir
Pengarang : Ansaruddin Agus   
Penerbit : PTS Millennia Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2011
Harga: RM 18.00
Muka Surat: 215

No comments: