[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, July 12, 2013

Buku 10: Fail Sulit Presiden Amerika oleh Muhd. Nur Iman Ramli

No Perolehan: DCAM 04421
Call No.: 973.9092 MUH
ISBN: 978-967-411-007-9
Bahasa: Melayu
Kategori: Geografi & Sejarah Am

Fail sulit Presiden Amerika, sudah lama diperkatakan pelbagai perkara perihal Presiden Amerika Syarikat. Ada yang mengaitkan mereka denganYahudi. Lebih daripada itu, ada yang mengaitkan mereka dengan gerakan rahsia seperti Freemason dan Illuminati. Presiden Obama juga dikatakan tidak terkecuali. Ini lebih jelas apabila Obama memilih membunuh Osama.

Fail ini mengandungi maklumat-maklumat unik dan penting perihal presiden.

Antaranya
1.Pembunuhan Presiden Kennedy
2.Sumpahan Tecumseh
3.Hantu Presiden Lincoln
4.Beg sulit Nuclear Football
5.Mengapa penting untuk Amerika berkawan dengan Israel?
6.Kumpulan sulit di belakang presiden

Dengan maklumat-maklumat ini, banyak perkara dapat difahami. Kita perlu mengambil kira data yang diberikan bagi membuat keputusan. Data dan maklumat tidak boleh dibocorkan, sama ada dengan sengaja ataupun tidak.

Judul: Fail Sulit Presiden Amerika
Pengarang: Muhd. Nur Iman Ramli
Penerbit: PTS Millenia
Tahun Terbit: 2012
Harga: RM20.00
Muka surat: 248
Rating: 4

No comments: