[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Saturday, October 26, 2013

Buku Soal Jawab untuk Peperiksaan Am Kerajaaan diterbitkan oleh International Law Book Services

Buku Soal Jawab untuk Peperiksaan Am Kerajaaan diterbitkan oleh International Law Book Services

No Perolehan: 11-03081
Call No. : 351.3
ISBN: 967-89-0508-6
Bahasa: Melayu
Kategori: 350 – PENTADBIRAN AWAM

Ulasan :
Buku terbitan International Law Book Services ini adalah satu bahan rujukan yang boleh digunakapakai oleh semua kakitangan kerajaan yang akan menduduki peperiksaan umum contohnya peperiksaan bagi tujuan kenaikan pangkat.

Ini adalah kerana buku ini mengkhususkan maklumat berkaitan dengan system pemerintahan dan pentadbiran Negara yang sering di ajukan dalam soalan essay semasa peperiksaan. Di dalam buku ini juga turut disertakan contoh-contoh soalan objektif yang boleh dijadikan rujukan dan panduan kepada calon.

Judul: Soal Jawab untuk Peperiksaan Am Kerajaaan
Pengarang: 
Penerbit: International Law Book Services
Tahun Terbit: 1994
Harga: 15.00
Muka surat: 150 Muka Surat
Rating : 3/5

No comments: