[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, November 5, 2013

Buku : Amalan 5S di Pejabat terbitan Edition Plus Sdn. Bhd

Buku : Amalan 5S di Pejabat terbitan Edition Plus Sdn. Bhd

No Perolehan: 05361
Call No.  658.4013 AMA
ISBN: 978-967-0134-59-8
Bahasa: Melayu
Kategori: Teknologi

Ulasan:
Buku ini membincangkan tentang amalan 5S di pejabat iaitu merujuk kepada pengurusan persekitaran tempat kerja yang seragam dan sistematik. Amalan 5S dapat membantu pekerja bekerja dalam persekitaran tempat kerja yang kondusif dan selesa.

Buku ini menerangkan tentang kaedah bagi melaksanakan aktiviti kearah mewujudkan persekitaran kerja yang kemas, bersih dan tersusun. Selain itu amalan 5S akan membentuk disiplin diri yang baik, semangat kerja berpasukan sekaligus mewujudkan rasa sekesa terhadap persekitaran tempat kerja.

Judul: Amalan 5S di Pejabat
Penerbit: Edition Plus Sdn. Bhd
Tahun Terbit: 2013
Harga: RM 15.20
Muka surat: 12
Rating : 4/5

No comments: