[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, November 4, 2013

Buku : Dampingi Aku Di Syurga Kekasihku oleh Dr Najla Sayyid Nail

Buku : Dampingi Aku Di Syurga Kekasihku  oleh Dr Najla Sayyid Nail

No Perolehan: 05569
Call No.  297.577 NAJ
ISBN: 978-967-5426-35-3
Bahasa: Melayu
Kategori: Agama

Ulasan:
Buku ini membincangkan tentang suami, isteri dan sebuah perkahwinan. Bagi menjayakan sesebuah perkahwinan, kedua-dua belah pihak perlu melakukan pengorbanan. Pengorbanan yang dimaksudkan adalah dari segala aspek yang berkaitan seperti emosi, fizikal, masa, tenaga dan lain-lain lagi.

Oleh itu, persiapan yang harus dilakukan amat besar untuk mempersiapkan diri bagi setiap individu sebelum melangkah kea lam mahupun gerbang perkahwinan. Buku ini sesuai dijadikan panduan dalam melayari bahtera berumah taangga agar sentiasa indah, bermakna dan diredhai Allah S.W.T.

Judul: Dampingi Aku Di Syurga Kekasihku
Pengarang: Dr Najla Sayyid Nail
Penerbit: Must Read Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2010
Harga: RM 14.40
Muka surat: 159
Rating : 4/5

No comments: