[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, November 3, 2013

Buku : Fahamilah Perasaanku 30 Luahan Perasaan Suami oleh Hasan Mohd. Ali

Buku : Fahamilah Perasaanku 30 Luahan Perasaan Suami oleh Hasan Mohd. Ali

No Perolehan : DPEK 00839
Call No. : 306.872 HAS
ISBN : 978-983-3603-45-9
Bahasa : Melayu
Kategori : Sains Kemasyarakatan

Ulasan :
   
Buku yang bertajuk fahamilah perasaanku (30 luahan perasaan suami ) ini bertujuan untuk menyemarakkan perasaan cinta, moga kasih mekar selamanya………Apa yang mahu diluahkan oleh seorang suami? Bahagiakah suami di samping permaisuri hati? Selami hati……..fahami peribadi….perbaiki situasi bagi mendapat perhubungan yang hakiki.
   
Buku ini menyelami 30 bisikan hati seorang suami buat isteri tercinta…..Isteriku, iktiraflah kepimpinanku. Isteriku, hiasilah dirimu. Isteriku, janganlah leteri aku. Isteriku, jagalah makan dan minumku. Isteriku, janganlah cemburu buta. Isteriku, jadikan anak-anakku insan berakhlak mulia. Isteriku, jangan boros dan banyak lagi.
   
Hayatilah keluhan hati dan bisikan nurani seorang suami. Semoga istana bahagia teguh berdiri, kekal abadi. InsyaAllah. “SELAMAT MEMBACA”.
       

Judul : Fahamilah Perasaanku (30 Luahan Perasaan Suami)
Pengarang : Hasan Mohd. Ali
Penerbit : PTS Millennia
Tahun Terbit : 2009
Harga : RM 16.00
Muka surat : 161
Rating : 4/5


Disediakan Oleh :
Pn. Rohaida bt. Zainudin
KPD Pekan

No comments: