[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, January 31, 2014

Buku: KOLEKSI HEBAT KISAH MORAL oleh Faye Jones

Buku: KOLEKSI HEBAT KISAH MORAL oleh Faye Jones

No Perolehan: 2013-03524  
ISBN 978-967-5055-89-8     
Bahasa: Bahasa Malaysia
Kategori: dewasa

Ringkasan/ Ulasan
Koleksi Hebat Kisah Moral ini  menceritakan tentang kisah-kisah menarik dari seluruh dunia . Setiap pembaca akan dapat manfaat yang maksimum di samping terhibur dengan cerita yang dipaparkan.

Cerita-cerita dalam siri ini juga sarat dengan nilai-nilai yang dapat diteladani oleh kanak-kanak. Struktur ayat yang ringkas dan mudah difahami berserta suku kata, ditambah dengan ilustrasi yang ceria dan berwarna-warni akan menarik minat kanak-kanak untuk membaca koleksi cerita ini.

Judul: KOLEKSI HEBAT KISAH MORAL oleh Faye Jones
Pengarang: Jones,Faye
Penerbit: Noon Publication,Kuala Lumpur.
Tahun terbitan: 2012              Harga: RM 19.90
Mukasurat: 100 ms    Rating: 

No comments: