[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Wednesday, January 8, 2014

Buku : Warkah Alam: cerita-cerita motivasi diri oleh Fadzli Abu Bakar dan W.B.Rendra

Buku :  Warkah Alam: cerita-cerita motivasi diri oleh Fadzli Abu Bakar dan W.B.Rendra

Ringkasan / Umum :

Buku berjudul ‘Warkah Alam: cerita-cerita motivasi diri’ karya Sdra Fadzli Abu Bakar dan W.B. Rendra terbitan Al-Ameen Serve Holdings Sdn. Bhd. sesuai dibaca masyarakat umum yang inginkan motivasi dalam kehidupan.

Buku ini mengetengahkan pelbagai kisah kehidupan manusia untuk santapan rohani dan halwa jiwa untuk meningkatkan motivasi dan inspirasi dalam diri.

Warkah Alam mengajak kita memahami pelbagai perkara dalam kehidupan seperti erti kesabaran, ketabahan, pengorbanan, kasih sayang, kebahagiaan dan sifat-sifat lain yang diredai Allah SWT.

Disediakan oleh:

Zulkepli Haron
PAD Maran

No comments: