[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, March 30, 2014

Kayuhan Jejak Destinasi Pelancongan Cherating 2014

Kementerian Pelancongan telah turut serta dalam Program Kayuhan Jejak Destinasi Pelancongan Cherating pada 23 Mac 2014 (Ahad).

Turut sama menjayakan Kayuhan  Jejak Destinasi Pelancongan Cherating adalah majlis Perbandaran Kuantan, Akhbar Sinar Harian, Gmen Audio, Tanjung Inn, JBS, Cherating Business Centre.

Program Kayuhan Jejak Destinasi Pelancongan Cherating adalah usaha Kelab Basikal RAW untuk membawa aktiviti berbasikal ke kawasan pelancongan Cherating.

Wakil Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang turut serta dalam menyertai program Kayuhan Jejak Destinasi Pelancongan Cherating.

No comments: