[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, April 3, 2014

16 Bird Count 2014 -Damela and Marek Sedivy

Program: Bird Count 2014 Taman Negara Pahang
Tarikh: 15 - 16 Mac 2014 (Sabtu-Ahad)
Masa: 6.30 pagi
Tempat: Tempat letak kereta Kuala Tahan
Anjuran: Persatuan Pengusaha Pelancongan Taman Negara Pahang

Damela and Marek Sedivy adalah pasangan dari "Czech Republic". Mereka mengambil keputusan memilih Malaysia kerana Malaysia adalah negara yang amat jarang mereka dengar. Tidak banyak maklumat yang mereka tahu tentang Malaysia. Malah sebenarnya mereka tidak mengetahui tentang Negara Malaysia.

1. Mereka berharap akan
2. Rakyat RepublikCzech tidak memerlukan visa untuk melawat Malaysia. Mereka dibenarkan untuk tinggal sehingga 90 hari tetapi mesti memiliki pasport yang mesti sah untuk sekurang-kurangnya 6 bulan pada tarikh kemasukan .

No comments: