[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, August 25, 2014

Buku: Sejernih Sinar Matamu oleh Prof Dr Muhaya

Buku: Sejernih Sinar Matamu oleh Prof Dr Muhaya

No Perolehan: 13-05900
Call No.  R 617.7092 ROZ
ISBN: 978-967-0466-05-7
Bahasa: Melayu
Kategori: Sains Teknologi

Ulasan:
Buku ini merupakan “biografi inspirasi” kehidupan Prof dr Muhaya sejak zaman kecilnya, zaman remaja hingga kea lam rumahtangga dan akhirnya ke usia dewasanya.

Melalui buku ini pembaca akan mendapat tip bagaimana mencari kecemerlangan dalam hidup, melalui konsep “Reset Minda” yang diperkenalkan oleh Prof Dr Muhaya. Buku ini memaparkan setiap perjalanan hidup Prof diaplikasikan dengan konsep “ Reset Minda”.

Buku inis sesuai dibaca oleh semua peringkat umur pembaca, dari kanak-kanak, pelajar dan guru-guru dan semua golongan termasuk golongan professional. 

Judul: Sejernih Sinar Matamu : Prof Dr Muhaya
Pengarang: Rozninah Abd. Azib
Penerbit: AsSohwah Publication Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2013
Harga: RM 64.00
Muka surat:333
Rating : 4/5

No comments: