[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, January 12, 2015

Buku: Judul:Anda Bertanya, UstazAzhar Idrus Menjawab oleh Ustaz Azhar Idrus


Buku: Judul:Anda Bertanya, UstazAzhar Idrus Menjawab oleh Ustaz Azhar Idrus

Ulasan: Bukuinimengupaspelbagaipersoalandanpermasalahanumat Islam hariini yang merangkumipelbagaiaspeksepertitaharah, wuduk, Al-Quran, solat, jualbeli, pembahagianharta, zakat, puasa, hudud, sembelihan, aqiqah, wanita, halal haram danisusemasa. Lebih 200 soalanbaru yang diajukanolehmasyarakatumumtentangpermasalahanumat Islam dikemukakan.SetiapsoalandijawabolehUstazAzharIdrusuntukmeleraikansegalakekeliruandanpersoalandalamhatimerekasupayayakin, tiadalagiperasaan was-was dalamsetiapibadah yang dilakukandanditerimadisisi Allah s.w.t.

No Perolehan: 13/06387
Call No: D 297.5
ISBN: 9789673661640
Bahasa:Melayu
Kategori:D-Agama Islam

Judul:Anda Bertanya, Ustaz Azha rIdrus Menjawab
Pengarang:Ustaz Azhar Idrus
Penerbit: PTS IslamikaSdnBhd
TahunTerbit: 2012
Harga:RM25.00
Mukasurat: 162
Rating : ?/5

Disediakan oleh:
Mohd Amin bin Saad
Zon 6 Pekan

No comments: