[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, January 29, 2015

Majlis Pertukaran Kakitangan Kanan bermula 2 Februari 2015

Pada 20hb Februari 2015 telah berlangsung majlis pertukaran Pembantu Perpustakaan Kanan di Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.
 Puan Murni menyampaikan hadiah pertukaran kepada Encik Mohamed Radzi.
 Lagi hadiah kanang-kanangan untuk Encik Radzi disampaikan oleh puan Murni sambil diperhatikan oleh En mohd Noor.
 Ada kakitangan yang merasa amat terharu dangan pertukaran ini.
 Sebahagian kakitangan yang menghadiri majlis pertukaran.
 Encik Amin dan Encik Mustakim sedang berdoa bagi mengenangkan untung nasib mereka apabila ditukarkan nanti.
 Puan Mahani adalah antara Pembantu Perpustakaan Kanan yang gembira dengan pertukaran yang dijadualkan pada 2hb Februari 2015.
 En Azidin adalah pengganti kepada En Radzi. Kedua Pembantu Perpustakaan Kanan ini adalah kakitangan yang mempunyai pengalaman yang luas di Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.
Encik Zahid masih berkesempatan menghadiri Majlsi Pertukaran ini dalam keadaan amat sibuk membuat penyelanggaraan menyeluruh bagi semua komputer di pejabat.
 Inilah hidingan yang menjadi pilihan untuk dinaimati oleh mata.
 Ini pula adalah pilihan makanan yang dibuat oleh En Kohahwah.

No comments: