[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, March 30, 2015

06 PD Kuala Mai. Lawatan KP PNM

Semasa lawatan banjir 2014 ke Pahang, Ketua Pengarah Perpustakaan Negara Malaysia turut terlibat membantu membersihkan rumah kakitangan PD Kuala Mai yang terlibat banjir.
Peserta rombongan Ketua Pengarah Perpustakaan Negara Malaysia sedang membasuh pinggan mangkut di rumah Norhamimah Pembantu Perpustakaan di PD Kuala Mai.
Rumah Norhamimah, rumah ibubapa Norhamimah dan rumah adik beradik Norhamimah kesemuanya terjejas teruk akibat banjir. Cabaran besar yang bakal dihadapi keluarga ini adalah bagi menyiapkan kenduri perkahwinan adik Norhamimah pada 22 Februari 2015.

bantuan yang dihulurkan oleh rombongan Ketua Pengarah Perpustakaan Negara Malaysia diharap dapat meringankan tugas menyiapkan majlis perkahwinan tersebut.

No comments: