[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, March 3, 2015

Buku: Tanamsendiri.com versi buku jilid 3 oleh Iskandar Ab Rashid

Buku: Tanamsendiri.com versi buku jilid 3 oleh Iskandar Ab Rashid

Ringkasan/ Ulasan

Tanamsendiri.com versi buku. Jilid tiga adalah buku ketiga  daripada satu siri artikel tentang berkebun di rumah ( home gardening ) yang dikompil daripada blog tanamsendiri.com. Buku ini mencatatkan pengalaman pasangan suami isteri iaitu Iskandar Ab Rashid dan Zaitun Ismail ketika berkebun di rumah.

Ia Padat dengan tip yang dapat membantu pembaca melakukan aktiviti berkebun di rumah. Ia bermula dengan mendapatkan benih hingga menuai dan memasak makanan untuk keluarga.

Siri ini mesti dimiliki oleh mereka yang cakna tentang kesihatan dan sumber makanan yang dimakan.

Judul: Tanamsendiri.com versi buku jilid 3
Pengarang: Iskandar Ab Rashid
Penerbit: Venton Publishing (M) Sdn Bhd
Tahun terbitan: 2013            
Harga: RM 23.20
Mukasurat: 105 ms
No Perolehan: 2014 - 05250 
ISBN 978-967-370-066-0     
Bahasa: Bahasa Malaysia
Kategori: Dewasa

ulasan disediakan oleh:
Puan Norfahizah Aziz
PAC Lanchang

No comments: