[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, June 18, 2015

Buku: PERKHIDMATAN AWAM. MENERAJU PERUBAHAN. MELANGKAU JANGKAAN oleh NAJIB RAZAK

Buku: PERKHIDMATAN AWAM. MENERAJU PERUBAHAN. MELANGKAU JANGKAAN oleh NAJIB RAZAK

NO PEROLEHAN: DTEM 07488/14
CALL NO. : 351.595 MOH 
ISBN: 978-983-068-725-4
BAHASA: MELAYU
KATEGORI: PENTADBIRAN AWAMBuku ini perlu dimiliki, dibaca, difahami dan diterjemahkan kandungannya melalui tindakan oleh setiap penjawat awam. Kandungan buku ini membawa makna yang mendalam dan sangat kritis, namun telah dipersembahkan dan disampaikan secara bersahaja. Penggabungan antara kretiviti dan inovasi tetapi tidak hilang sifat kritisnya menjadikan buku ini unik. Tidak keterlaluan untuk dikatakan penerbitan buku ini adalah satu menifestasi kepada falsafah pemikirna di luar kotak. Buku yang ditulis oleh pemimpin nombor satu negara ini merupakan rujukan komprehensif dalam mebawa negara ke satu tanda aras bahru dalam perkhidmatan awam.

JUDUL: PERKHIDMATAN AWAM. MENERAJU PERUBAHAN. MELANGKAU JANGKAAN
PENGARANG:  NAJIB RAZAK
PENERBIT: RAZAK SCHOOL OF GOVERNMENT DAN INSTITUT TERJEMAHAN BUKU MALAYSIA BERHAD (ITBM)
TAHUN TERBIT: 2011
HARGA: RM 39.20
MUKA SURAT: 105 MUKA SURAT
RATING : 4/5

ulasan oleh:
Puan Zalina binti Ahmad
Ketua Perpustakaan Daerah Temerloh

No comments: