[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, July 28, 2015

Buku: Bukan Sekadar Resipi oleh Roza Roslan

Buku: Bukan Sekadar Resipi oleh Roza Roslan

Buku: No Perolehan: 12/00627
Call No: D 641.5
ISBN: 9789830973524
Bahasa: Melayu
Kategori: Sains dan Teknologi

Ulasan: Buku Bukan Sekadar Resipi ini adalah sebuah kisah perjalanan lebih empat dekad menikmati pelbagai resipi yang sebahagiannya merupakan resipi keluarga sejak turun-menurun.

Manakala sebahagiannya lagi adalah resipi penulis Roza Roslan yang beliau kutip sepanjang meniti denai kehidupan. Melalui resipi, Roza Roslan berjaya mengikat hubungan dengan ibu dan ayah mertua, adik-adik dan kakak-kakak ipar. Mengeratkan hubungan kekeluargaan dan saudara mara.

Judul: Bukan Sekadar Resipi
Pengarang: Roza Roslan   
Penerbit: Galeri Ilmu Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2012
Harga: RM35.00
Muka surat: 343
Rating : ?/5

Disediakan oleh:
Mohd Amin bin Saad
Zon 6 Rompin

No comments: