[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, July 26, 2015

Buku: Teknik Pukau Pelanggan oleh Faris Azaki

Buku: Teknik Pukau Pelanggan oleh Faris Azaki

No Perolehan: DMAR 14-07217
ISBN: 978-967-11866-71
Kategori: Teknologi

Ringkasan/ Ulasan:
Buku ini dihasilkan oleh pelajar dalam Jurusan Sains Komputer dari Universiti Putra Malaysia. Mereka berpengalaman luas dalam bidang internet yang mendorong mereka menghasilkan buku ini bagi membantu orang lain berjaya seperti mereka.

Buku ini mengandungi strategi-strategi untuk memukau pelanggan bagi mendapatkan produk, cara membalas pertanyaan pelanggan sekaligus menarik perhatian mereka untuk terus berminat membeli produk, strategi pemasarn bagi melariskan jualan dan menaikkan potensi pembelian, teknik-teknik memukau pelanggan untuk membeli dan cara mempromosi produk yang paling tepat dan betul.

Judul: Teknik Pukau Pelanggan
Pengarang: Faris Azaki
Penerbit: Jootawan Group Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2014
Harga: RM 23.92
Muka surat: 122
Rating: -

Ulasan:

No comments: