[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, July 5, 2015

Perbincangan Kemajuan Perpustakaan UTC Kuantan Pahang

Perkembangan Perpustakaan UTC Kuantan Pahang selalu dipantau dan ditambahbaik sepanjang masa. Perpustakaan ini mendapat sambutan dari anak-anak peniaga warong UTC, Pasar Tani, Pekan Sehari, Pasar Malam, Car Boot Sale dan kedia sekitar UTC.

Selain pelajar sekolah rendah, Perpustakaan utc juga dikunjungi oleh pelajar sekolah menengah, pelajar kolej jururawat dan IPT. Petugas UTC memberikan keutamaan kepada pelajar untuk membuat tugasan mereka. Tidak dibenarkan sesiapa bermain online game di Perpustakaan UTC.

Ada masa petugas UTC terpaksa berurusan dengan anak-anak yang ditinggalkan oleh ibubapa/penjaga sementara mereka membuat pelbagai urusan di UTC.

No comments: