[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, August 25, 2015

Buku: Lafazkan Cintamu oleh Aida Adriani

Buku: Lafazkan Cintamu oleh Aida Adriani

No Perolehan: 06/00121
Call No: D 899.2333
ISBN: 9831242262
Bahasa: Melayu
Kategori: Kesusasteraan

Ulasan: Mengenali lelaki adalah detik indah bagi Erina, namun dalam diam dia menyedari hatinya telah berubah dengan cinta pandang pertama yang semakin hari semakin mekar. Erina hanya memendam rasa, membiarkan cinta yang tak terucap tersimpan di lubuk hatinya. Biarpun di mata lelaki itu terpancar selautan cinta namun dia nekad. Cinta tidak semestinya bersatu, cukup sekadar memiliki hatinya bukan tubuhnya. Erina cuba melupakan segala rasa yang pernah membuatnya bahagia. Sampai bila Erina memendam rasa sedangkan jiwanya merana.

Judul: Lafazkan Cintamu
Pengarang: Aida Adriani
Penerbit: Alaf 21 Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2006
Harga: RM19.90
Muka surat: 498
Rating : ?/5

No comments: