[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Saturday, August 8, 2015

BUKU: MEKANIK INDUSTRI – Teori & Teknologi oleh Zakaria Saad


BUKU: MEKANIK INDUSTRI – Teori & Teknologi oleh Zakaria Saad

JUDUL BUKU: MEKANIK INDUSTRI – Teori & Teknologi
PENGARANG: Zakaria Saad
NO. PANGGILAN: 620.1/ZAK
ISBN:983-72-0503-2
PENERBIT: Golden Books Centre Sdn.Bhd.
TARIKH / TAHUN: Cetakan Ketiga  -  2008
EDISI BAHASA: Bahasa Melayu
HARGA:     RM28.00

ULASAN    :     
Buku ini diterbitkan untuk member panduan kepada pelajar tentang pelbagai teori dalam bidang mekanik industry khasnya dan kejuruteraan mekanikal amnya.Dalam buku ini dipaparkan pelbagai teori yang mengikut standard yang telah ditetapkan oleh Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan (MLVK).Di samping itu buku ini dilengkapi dengan gambar rajah yang ringkas dan huraiannya pula diterangkan dalam bahasa yang mudah difahami.
                                   
Semoga dengan terbitnya buku ini akan dapat membantu pelajar di dalam pembelajaran di samping memperlengkapkan diri mereka dengan kemahiran dan ilmu pengetahuan yang berguna untuk masa hadapan.
No comments: