[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Wednesday, August 19, 2015

Buku: PEREMPUAN vs LELAKI oleh Malahayati

Buku: PEREMPUAN vs LELAKI oleh Malahayati

Ulasan:
Buku Perempuan vs Lelaki ini dapat membentuk seorang perempuan menikmati keistimewaan-keistimewaan seperti menguasai etika berkomunikasi secara lisan mahu pun tanpa lisan, mampu menawan lelaki ketika berbicara, mengetahui cara menghadapi ajakan nakal dan gangguan seksual serta bersikap positif terhadap kehidupan dan orang sekitar.

Dalam buku ini, wanita dapat belajar banyak hal tentang cara menghadapi pihak atasan, rakan sekerja lelaki, suami dan anak.Sebagai wanita yang pasti berbeza dengan lelaki, maka caranya tentu saja lebih lembut, lebih dekat dengan sifat-sifat semula jadi seorang wanita.

Tajuk: Perempuan vs Lelaki
Penulis: Malahayati
Penerbit: Yamani Angle Sdn Bhd
Harga: RM 17.00
Mukasurat: 209 ms

Ulasan oleh:
FARIDAH MUSTAFA
Penyelia Zon 5, Kuala Lipis

No comments: