[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, August 4, 2015

Buku:Kau Yang Teristimewa oleh Rozeela Ahmad

Buku:Kau Yang Teristimewa oleh Rozeela Ahmad

No Perolehan: 12/00630
Call No: D
ISBN: 9789670287713
Bahasa: Melayu
Kategori: Fiksyen

Ulasan: Ikmal yang teruja ingin mengenali hati budi anak gadis kesayangan majikannya iaitu Nina Suraya. Alia yang juga bekerja bersama Ikmal menyimpan perasaan terhadap Ikmal dan mula menggunakan peluang yang ada untuk mendekati Ikmal.

Ikmal sedaya upaya menjauhkan diri dari Alia kerana cintanya terhadap Nina ikhlas dan suci. Kasihnya tidak berbelah bahagi. Ikmal takut Nina akan menolak cintanya tetapi diberi jaminan oleh ibu Nina bahawa Nina dan Ikmal akan tetap dapat hidup bersama.
  
Judul: Kau Yang Teristimewa
Pengarang: Rozeela Ahmad
Penerbit: Nukilan Unggul Publications Sdn. Bhd
Tahun Terbit: 2012
Harga: RM18.90
Muka surat: 335
Rating : ?/5

Disediakan oleh:
Mohd Amin bin Saad
Zon 6 Rompin

No comments: