[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Saturday, September 19, 2015

Buku: Virus Syiah : Menjawab persoalan kesesatan Syiah oleh Ku Muhamad Asmadi

Buku: Virus Syiah : Menjawab persoalan kesesatan Syiah oleh Ku Muhamad Asmadi

JUDUL BUKU:Virus Syiah : Menjawab persoalan kesesatan Syiah
NO. PANGGILAN:297.2042
ISBN:978-967-0525-39-6
PENERBIT:Yamani Angle Sdn Bhd
TARIKH / TAHUN:2014
EDISI BAHASA:Bahasa Melayu
HARGA:21.00
ULASAN:     

Syiah menyimpan sejarah dendam yang begitu lama terhadap umat Islam yang dikenali sebagai Sunni.  Terpencil dan merosotnya pengaruh menyebabkan mereka tidak menonjolkan diri, jauh sekali mahu melunaskan dendam tersebut.  Namun itu tidak bererti mereka sudah lupa dan mengabaikan dendam tersebut.  Bagi mereka Sunni tetap di pihak yang salah kerana telah menyelewengkan Islam menyebabkan darah dan harta orang Sunni “halal”.

Pendedahan dan hakikat sebenar Syiah yang diketengahkan dlaam buku ini menyerlahkan siapa sebenarnya yang menyelewengkan Islam.  Ketahuilah hakikat sebenar Syiah agar selamat akidah dan terhindar bahaya dendam kesumatnya.  Ikuti selanjutnya dalam buku Virus Syiah.

No comments: