[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, October 27, 2015

Buku: aku tunggu dia oleh Nurul Jannah

Buku: aku tunggu dia oleh Nurul Jannah

No Perolehan: DMAR14-06730
ISBN: 978-967-446-008-2
Kategori: Fiksyen

Ringkasan/ Ulasan:
Nadia Asyila, seorang polis wanita yang periang.Dirinya dikelilingi sahabat2 yang gila-gila dan satu kepala dengannya.Dia juga dicintai Iqmal Hisyam ttp tidak pernah membalas kasih lelaki itu.

Hatinya diberikan sepenuhnya kpd Fazr Azammer, lelaki yang tidak pernah mencintainya. Walaupun Fazar Azameer sering menghina ttp lalki itu juga yang terus bertahta di hatinya.

Saat selangkah dengan kematian, Nadia Asyila mendapat cinta yang dia inginkan. Bangkit drpd koma, dia member kejutan. Ttp dia lebih terperanjat dgn kejutan yg diterimanya.

Rupa rupanya dia bangun bukan hanya untuk bernyawa kembali ttp dia perlu member nyawa. Kini dia perlu memilih di antara dua orang lelaki yang jujur mencintainya

Judul: Aku Tunggu Dia
Pengarang: Nurul Jannah
Penerbit: Grup Buku Karangkraf
Tahun Terbit: 2014
Harga: RM15.92
Muka surat: 460
Rating: -

Norkamila Mahmud
PAD Maran

No comments: