[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, November 29, 2015

BUKU INDUSTRI TANI MALAYSIA PERTANIAN KOMERSIAL oleh MAHANI ABU BAKAR

BUKU INDUSTRI TANI MALAYSIA PERTANIAN KOMERSIAL oleh MAHANI ABU BAKAR


NO PEROLEHAN: 08-47690
CALL NO. : 630.9595
ISBN: 978-983-3989-57-7
BAHASA: MELAYU
KATEGORI: 630 -PERTANIAN

ULASAN :
BUKU PERTANIAN KOMERSIALMENERANGKAN MENGENAI PELBAGAI BIDANG PERTANIAN YANG TERDAPAT DI MALAYSIA YANG MERUPAKAN SALAH SATU PENJANA EKONOMI NEGARA.

BEBERAPA KAEDAH BARU BAGI MEMPERKENALKAN KAEDAH MODEN BERCIRIKAN TEKNOLOGI DALAM PERTANIAN TURUT DITERANGKAN DALAM BUKU INI DALAM USAHA KERAJAAN MENGGIATKAN USAHA KE ARAH SEBUAH NEGARA PERTANIAN YANG MAJU.

PARA PETANI DAN PELADANG AMAT SESUAI MEMBACA BUKU INI BAGI MENINGKATKAN PENDAPATAN MEREKA DENGAN MENGAMALKAN PERTANIAN MODEN.

JUDUL: PERTANIAN KOMERSIAL
PENGARANG:  MAHANI ABU BAKAR
PENERBIT: PUSTAKA SEGAR
TAHUN TERBIT: 2008
HARGA: RM 13.80
MUKA SURAT: 44 MUKA SURAT
RATING : 3/5

No comments: