[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, November 29, 2015

BUKU: MENILAI POTENSI SEBENAR ANDA oleh AMIR HAZYQ

BUKU MENILAI POTENSI SEBENAR ANDA oleh AMIR HAZYQ

NO PEROLEHAN: 08-48475
CALL NO. : 153.8
ISBN: 978-3283-63-2
BAHASA: MELAYU
KATEGORI: 100 -MOTIVASI

ULASAN :
BUKU INI SESUAI DIBACA OLEH GOLONGAN PELAJAR, PENDIDIK DAN SESIAPA SAHAJA YANG INGIN MENGENALI DIRI SENDIRI DAN POTENSI YANG ADA PADA DIRI ANDA.

SETIAP INSAN PERLU DAN HARUS MEMBUAT PENILAIAN YANG TEPAT SERTA IKHLAS MENGENAI KEBOLEHAN SENDIRI BAGI MENCAPAI SESUATU CITA-CITA DAN PERLU MENGENALI KELEMAHAN DAN KEKUATAN DIRI.

PENULIS JUGA ADA MENERANGKAN BAGAIMANA UNTUK MEMPERTINGKATKAN KEBOLAHAN DIRI SENDIRI APABILA BERGAUL DAN BERKEMUNIKASI DENGAN ORANG SEKELILING. 

JUDUL: MENILAI POTENSI SEBENAR ANDA oleh AMIR HAZYQ
PENGARANG:  AMIR HAZYQ
PENERBIT: PERINTIS BOOKS SD.BHD
TAHUN TERBIT: 2006
HARGA: RM 9.60
MUKA SURAT: 112 MUKA SURAT
RATING : 4/5

No comments: