[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, December 14, 2015

PENANGGUHAN PERKHIDMATAN PINJAMAN BUKU PERPUSTAKAAN AWAM PAHANGMAKLUMAN
Kepada pelanggan Perpustakaan Awam Pahang,

PENANGGUHAN PERKHIDMATAN PINJAMAN BUKU PERPUSTAKAAN AWAM PAHANG
Dimaklumkan bahawa Perkhidmatan Pinjaman Buku di Perpustakaan Awam Pahang, Jalan Gambut, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur akan dihentikan buat sementara waktu bermula pada 01/01/2016 bagi tujuan persiapan perpindahan ke bangunan baharu perpustakaan. Tuan/puan bolehlah membuat pemulangan buku melalui Kaunter Perkhidmatan dan Gelongsor Buku (Bookdrop) yang disediakan oleh pihak PPAP.

PERKHIDMATAN LAIN DI PERPUSTAKAAN AWAM PAHANG
Di sepanjang penutupan tersebut, Tuan/Puan masih boleh menggunakan perkhidmatan lain yang disediakan oleh pihak PPAP sehinggalah ke satu tarikh yang akan dimaklumkan kelak.

Kerjasama dari pihak tuan/puan dalam perkara ini amatlah dihargai serta didahului dengan ucapan terima kasih.

Untuk sebarang pertanyaan, pihak tuan/puan boleh menghubungi:-
1)  Bahagian Perkhidmatan Perpustakaan Dan Maklumat di talian 09-5163411/09-5141606

Sekian, terima kasih.

Pengarah
Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.

No comments: