[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, January 22, 2016

BUKU PANDUAN MEMBORONG DI VIETNAM oleh Muhammad Nizar Jamaludin, Nur Hafizah Shaarani

BUKU PANDUAN MEMBORONG DI VIETNAM oleh Muhammad Nizar Jamaludin, Nur Hafizah Shaarani

ISBN: 9789673691692
Call No.: 381.2
Harga: RM13.60
Penulis: Muhammad Nizar Jamaludin, Nur Hafizah Shaarani
Tahun Diterbitkan: 2012
Penerbit : PTS Publications
Bahasa : Melayu

Perniagaan memborong dari Vietnam biasanya memberikan margin keuntungan yang jauh lebih tinggi berbanding mengambil bekalan dari negara lain. Barang-barangnya murah dan berkualiti serta menepati citarasa kehendak pengguna. Hasil dagangan yang diborong dari Vietnam biasanya dijual secara online juga kedai-kedai biasa.

Buku ini membongkar rahsia memborong di Vietnam. Pelbagai panduan diberikan termasuk persediaan sebelum memborong ke vietnam, apa barang-barang yang boleh diperolehi, tempat makanan halal dan tips survival (keselamatan) sepanjang berada di sana. Pelbagai tips-tips berguna juga dikongsikan oleh penulis yang memastikan perjalanan ke Vietnam untuk memborong membuahkan hasil seperti yang diingini.

Buku ini sesuai kepada usahawan-usahawan baharu yang berminat menceburi bidang borong dan juga usahawan-usahawan berpengalaman yang berminat untuk mengembangkan inventori mereka.

Ulasan Oleh:
Muhammad Nooramin Bin Mohd Hassan
PAD Lipis

No comments: