[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Monday, March 20, 2017

BUKU Kait Jarum Satu PENULIS Zainon Inti Mohd Nor Al-Yunani PENERBIT Utusan Publications 2002

BUKU Kait Jarum Satu PENULIS Zainon Inti Mohd Nor Al-Yunani PENERBIT Utusan Publications 2002

Kait jarum satu ialah buku panduan mudah untuk belajar mengait.Buku ini sangat sesuai bagi mereka yang ingin belajar dan berminat untuk mengait. Buku ini juga menyediakan langkah-langkah mengait untuk memudahkan pembaca belajar mengait daripada yang paling mudah hinggalah yang paling sukar. Terdapat lebih 46 panduan mengait yang disediakan antaranya ialah mengait cekak rambut, sarung gelas, alas televisyen, selendang bulu dan topi kanak-kanak perempuan.

Buku ini juga menerangkan jenis jarum dan jenis benang yang sesuai digunakan bagi setiap jenis benda yang ingin dikait. Ini memudahkan mereka yang ingin mengait mencari peralatan yang betul supaya apa yang mereka kait menjadi cantik dan kemas.

Penulis:Zainon Inti Mohd Nor Al-Yunani,2002
Penerbit:Utusan Publications & Distributors Sdn.Bhd

Disediakan oleh:
Nyawati Abd Jalil
Pembantu Perpustakaan

Disemak oleh:
Norhidayah Binti Salleh
Ketua Perpustakaan Daerah Rompin

No comments: