[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, June 9, 2017

Promosi MalaysiaNgaji 2017 - Maran

Perpustakaan Daerah Maran dibawah kepimpinan Puan Norkamila binti Mahmud Ketua Perpustakaan Daerah Maran sedang giat menjalankan promosi MalaysiaNgaji peringkat daerah Maran. Sokongan telah diterima dari Pejabat Pendidikan Daerah Maran, Pejabat Agama Islam Daerah Maran, Pejabat Peladang Maran, Balai Bomba Daerah Maran, Pejabat KEMAS Daerah Maran, Pejabat Tabung Haji Daerah Maran, Pejabat TNB Maran, Pejabat Veterina Maran dan Pejabat Pertanian Daerah Maran.. MalaysiaNgaji 2017 Peringkat Daerah Maran akan diadakan di  Auditorium Pejabat Agama Islam Daerah Maran.
 PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat Pendidikan Daerah Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat Agama Islam Daerah Maran. Pada tahun ini MalaysiaNgaji Peringkat Daerah Maran akan diadakan di  Auditorium Pejabat Agama Islam Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat Peladang Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Balai Bomba Daerah Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat KEMAS Daerah Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat Tabung Haji Daerah Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat TNB Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat RISDA Maran.
  PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat Veterina Maran.
 PAD Maran mengadakan promosi MalaysiaNgaji 2017 Pahang di Pejabat Pertanian Daerah Maran.

No comments: