[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, June 9, 2017

Promosi MalaysiaNgaji 2017 - Raub dan Rompin

Perpustakaan Daerah Maran dibawah kepimpinan En. Abdul Hakim bin Abdul Rashid
Ketua Perpustakaan Daerah Rompin  dan Cik Norhidayah binti Salleh Ketua Perpustakaan Daerah Rompin giat menjalankan promosi MalaysiaNgaji peringkat daerah masing-masing. Antara lokasi yang telah dikunjungi adalah Pejabat Penerangan Daerah Raub. Hospital Daerah Raub, Kolej Komuniti Raub, Pejabat Daerah dan Tanah Raub, Pejabat Agama Islam Daerah Raub, Pejabat Agensi Anti Dadah Kebangasaan (AADK) Daerah Raub, UiTM Raub, Ibupejabat Polis Daerah Raub, Pejabat Agama Islam Daerah Rompin, Pejabat Kemas Daerah Rompin dan Pejabat Pendidikan Daerah Rompin..
PAD Raub telah mengadakan promosi MalaysiaNgaji Pahang 2017 di Pejabat Penerangan Daerah Raub. Hospital Daerah Raub, Kolej Komuniti Raub dan Pejabat Daerah dan Tanah Raub.
PAD Raub telah mengadakan promosi MalaysiaNgaji Pahang 2017 di Pejabat Agama Islam Daerah Raub, Pejabat Agensi Anti Dadah Kebangasaan (AADK) Daerah Raub, UiTM Raub dan Ibupejabat Polis Daerah Raub.
PAD Rompin telah mengadakan promosi MalaysiaNgaji Pahang 2017 di Pejabat Agama Islam Daerah Rompin.
 PAD Rompin telah mengadakan promosi MalaysiaNgaji Pahang 2017 di Pejabat Kemas Daerah Rompin.
PAD Rompin telah mengadakan promosi MalaysiaNgaji Pahang 2017 di Pejabat Pendidikan Daerah Rompin.

No comments: