[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Saturday, September 9, 2017

BUKU Ikan Air Tawar Resepi Warisan Turun Temurun PENGARANG Chef Hanieliza PENERBIT PTS Millennia 2013

BUKU Ikan Air Tawar Resepi Warisan Turun Temurun PENGARANG Chef Hanieliza PENERBIT PTS Millennia 2013

No Perolehan: 13-003561
ISBN:  978-976-411-091-8
Kategori: 641.5
Ringkasan/ Ulasan

Buku Masakan Ikan Air Tawar ini di tulis oleh penulis buku resepi yang aktif Chef Hanieliza, di mana buku ini menghidangkan resepi turun temurun orang melayu sejak zaman berzaman lagi.
Namun sesepi yang terdapat di dalam buku ini mudah untuk dipelajari oleh kaum wanita dan ibu-ibu khususnya untuk mereka yng mahukan kelainan dalam sajian harian keluarga mereka.

Terdapat 23 jenis resepi yang berasaskan ikan air tawar seperti ikan puyu, ikan tilapia,ikan haruan dan lain-lain lagi beserta dengan foto-foto yang menarik untuk menarik minat kaum wanita untuk membeli buku ini dan mencuba resepi-resepi yang terdapat di dalam buku tersebut.

Judul: Ikan Air Tawar Resepi Warisan Turun Temurun
Pengarang: Chef Hanieliza
Penerbit: PTS Millennia
Tahun Terbit: 2013
Harga: RM4.40
Muka surat: 48
Rating: 4

No comments: