[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Sunday, September 10, 2017

BUKU Menu Lengkap 100 Resipi PENGARANG Suwardi M Arukin PENERBIT Grup Buku Karangkaraf 2011

BUKU Menu Lengkap 100 Resipi PENGARANG Suwardi M Arukin PENERBIT Grup Buku Karangkaraf 2011
No Perolehan: 11-02497
ISBN: 978-983-124-591-0
Kategori: 641.59595 SUW
Ringkasan/ Ulasan

Buku ini memberi panduan lengkap hidangan seharian yang enak.Buku ini lengkap makanan pagi,tengahari dan malam.Resepi yang ada dalam buku ini meliputi makanan timur dan barat.Buku ini bukan sekadar menu ringan dan utama,buku ini juga menawarkan segmen khusus terhadap menu sihat dan berkhasiat tetapi tetap mengekalkan keenakan hidangan.

Lebih menarik lagi buku ini juga berkongsi idea kreatif mempelbagaikan masakan daripada lebihan nasi,lauk-pauk dan pencuci mulut.Sudah tentu kreativiti ini dapat mengelak daripada pembaziran.Pastikan anda memiliki buku ini kerana ia sungguh berbaloi dengan wang yang kita belanjakan.

Judul: Menu Lengkap 100 Resipi
Pengarang: Suwardi M.Arukin
Penerbit: Grup Buku Karangkaraf Sdn Bhd
Tahun Terbit: 2011
Harga: RM 25.00
Muka surat: 223
Rating: 4

No comments: