[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Wednesday, December 20, 2017

BUKU Kisah Seram KL Berhantu PENERBIT Synergy Media 2017

BUKU Kisah Seram KL Berhantu PENERBIT Synergy Media 2017

No Perolehan: 17 - 000300
ISBN: 978-967-44-4748-9
Kategori: 899.23 KIS
Ringkasan/ Ulasan
Buku ini mengisahkan mengenai perasaan takut ataupun gerun terhadap sesuatu yang bekait rapat dengan minda seseorang. Kisah mengenai pengembaraan  gadis bernama Putri Jasmine dan rakan-rakannya dalam menghilangkan perasaan “Coulrophobia” atau fobia terhadap badut yang kebanyakkan orang menganggapnya lucu itu.
Di akhir cerita terdapat persoalan adakah Putri dapat menghilangkan perasaan takutnya itu terhadap badut yang seringkali memberi ketawa kepada kita terutama kanak-kanak.

Judul: Kisah Seram KL Berhantu
Pengarang: -
Penerbit: Synergy Media
Tahun Terbit: 2017
Harga: RM14.90
Muka surat: 127
Rating: 4

Ulasan oleh: Norjuliana Abdullah,
Perpustakaan Desa Jenderak Loop

No comments: