[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Saturday, April 9, 2011

CD Tun Abdul Razak Bapa Pembangunan

05
04
03
02
01
Tun Abdul Razak Bapa Pembangunan “Suatu Pengkisahan”

Terdapat 3 set DVD yang berkisarkan program Tun Abdul Razak , Bapa Pembangunan “ Suatu Pengkisahan” yang di adakan pada 22 hb November 2010 bertempat di Auditorium RTM Kuantan, Pahang iaitu Pelancaran, Pengkisahan, Teater dan manakala temubual eksklusif bersama Dato’ Hj.Khairuddin Mohd Kawi di adakan di Hotel Vistana, Kuantan. Kisah ini dirakam bertujuan untuk dijadikan sumber rujukan dan kajian pengguna perpustakaan bagi mengetahui dan memperingati kisah perjuangan hidup serta pengorbanan Tun Abdul Razak.

No comments: