[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, January 6, 2011

Walimatul Urus 5hb. Februari 2011

(Gambar dipetik dari Facebook Firdaus Pie)

Saudara Firdaus bin Haji Abdul Hadi Nor akan melangsungkan pernikahan dengan Saudari Norlida bt Abdul Ghani pada 29hb. Januari 2011 bersamaan 24 Safar 1432H. Majlis akad nikah akan berlangsung di Kampung Rhu Muda, Marang, Terengganu.

Majlis sambut menantu pula akan diadakan pada 5hb. Februari 2011 hari sabtu bersamaan 2 Rabiulawal 1432H. Majlis dipihak lelaki ini akan diadakan di Taman Balok Jaya, Kuantan. Jamuan makan akan berlangsung pada jam 12.00 tengahari hingga 4.00 petang.

Turut mengundang; Fariza, Raslim, Suhanai, Norlida, Rohaya, Hj. Hadi, Puan Roenah, Firdaus, Faizul dan Faizeel.

Saudara Firdaus sekarang bertugas di Kaunter Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang Kuantan.

(Gambar bekas hantaran yang dihasilkan dengan upih pinang)

No comments: