[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, October 21, 2011

Sumbangan Komputer Riba DIGI (1)

Suka cita dimaklumkan bahawa DIGI Telekomunikasi Sdn. Bhd. dengan kerjasama Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) telah membangunkan Pusat Jalur Lebar Komuniti (PJK) di Daerah Kuantan. Sehubungan itu, Majlis Penyerahan Kumputer Riba kepada perpustakaan desa terpilih telah diadakan pada 21hb. November, 2011 (Jumaat) jam 11.00 pagi bertempat di Bilik Mesyuarat  Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.
Pengarah Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang Puan Hajjah Faridzah binti Jaafar, AMP, telah menerima sumbangan komputer riba tersebut bagi pihak Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang.

Terima kasih kepada DIGI Telekomunikasi Sdn. Bhd.


No comments: