[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, July 7, 2015

Buku : Kaunseling Kelompok oleh Sapura Sipon

Buku : Kaunseling Kelompok oleh Sapura Sipon

No Perolehan    : DPEK 07925
Call No.    : 158.35 SAP
ISBN        : 978-967-0393-73-5
Bahasa        : Melayu
Kategori    : Falsafah

Ulasan : Buku ini amat sesuai dibaca oelah pelajar kaunseling dari institusi pengajian tinggi,guru,kaunselor serta pembaca yang ingin mengetahui mengenai kaunseling kelompok.Terdapat Sembilan bab dalam buku ini yang membicarakan pengenalan kaunseling kelompok,jenis-jenis kelompok,perancangan kelompok,proses kaunseling kelompok,kemahiran kaunseling asas dalam kaunseling kelompok,kemahiran memimpin,isu-isu dalam kaunseling kelompok,kaunseling kelompok dengan pelbagai kelompok dan teori-teori kaunseling kelompok.
Selamat membaca

Judul        : Kaunseling Kelompok
Pengarang    : Sapura Sipon
Penerbit    : Universiti Sains Islam Malaysia
Tahun Terbit    : 2013
Harga        : RM 25.20
Muka surat    : 253
Rating        : 3/5

Disediakan Oleh :
Hj. Isham b. Hj. hamzah
PAD Pekan

No comments: