[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, July 17, 2015

Buku: solat duha oleh Ustaz Yusuf Mansur

Buku: solat duha oleh Ustaz Yusuf Mansur

No Perolehan: DMAR 14-07834
ISBN: 978-967-371-052-2
Kategori: Agama

Ringkasan/ Ulasan:
Buku ini membolehkan pembaca mengetahui cara mengerjakan solat duha. Buku ini mengajak pembaca untuk sentiasa menunaikan solat duha dan diharap mendapat penjelasan bagaimana untuk memperoleh rezeki dari Allah s.w.t.

Buku ini menerangkan tentang ibadah solat duha yang amat digalakkan oleh Allah dan RasulNya. Dengan sentiasa mengerjakan solat duha semoga pintu rezeki sentiasa terbuka dan dapat meningkatkan lagi keimanan kepada Allah s.w.t.

Judul: Solat Duha Setiap Pagi
Pengarang: Ustaz Yusuf Mansur
Penerbit: Synergy Media
Tahun Terbit: 2014
Harga: RM 16.00
Muka surat: 88
Rating: -


Ulasan:

No comments: