[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, December 30, 2010

Program Ceramah Pemakanan Sihat dan Pemeriksaan KesihatanProgram Ceramah Pemakanan Sihat dan Pemeriksaan Kesihatan adalah program yang terakhir yang dijalankan oleh Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang di Kuantan. Program ini telah berlangsung pada:

Tarikh: 30 Disember (Khamis)
Masa: 9.00 - 12.00 th
Tempat: Dewan PPAP.

Turut hadir memeriahkan program ini adalah Puan Hajjah Faridzah Jaafar AMP, Pengarah Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang. Selain kakitangan Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang, turut dijemput adalah Persatuan Warga Emas.

No comments: